Že dolgo je tlela želja po ponovnem fotografskem obisku Najdene jame, pa si je tokrat Anže vzel čas, pridružil se nama je še Peter B. in smo šli… Kavica na OMV, pa potem še v Najlepi hiši v Lazah – ogled jamarske sobe z načrti jame in starimi fotkami. Parkirali smo pri lovski bajti, kjer smo se lahko preoblekli in ostali suhi kljub dežju in snegu 🙂

Vhod

Hitro smo bili na lokaciji za prve slike – in se potrudili. Kaj naj rečem, dobro sem naučil foto sužnje, sodelujemo brez težav 🙂 Edino za v velike dvorane bi si moral omisliti neke radijske postaje – je komunikacija včasih otežena z odemvi, šumenjem vode,… gre na spisek za Božička 😀

Prva fotka

Po prvih dveh, treh fotkah pa spet na običajne načrt – do konca jame in fotkanje nazaj ven, že tako traja celo večnost, če pa bi fotkal tja in nazaj, bi pa verjetno zamudil kakšen ponedeljek v službo.

V Konglomeratni dvorani smo iskali prehod v Putickovo dvorano, pa ga nismo našli 🙁 No ja, pa naslednjič – jama je ogromna in vredna večkratnih foto obiskov.

Konglomeratna dvorana

Hanzov kapnik

Autobahn

Prehod preko Lijaka

Čas v jami kar beži, jaz bi fotkal in fotkal, a kaj mora ostati tudi za drugič… 🙂 Obvezen zaključek tokrat Pri Krištofu v Logatcu – priporočam!

p.s. Bi dodal link do več fotk pa ne smem 🙂