Dober dan 🙂

V soboto, 9.7.11., smo bili zmenjeni ob 8h pred ferajnom, da gremo en krog po Treh kraljih. Zakaj? Ker smo v četrtek pred soboto, skoraj dobili novega člana društva in smo mu želeli v živo razložit razliko med blatom in muljem. Izkazalo se je, da Nejc Komar, podzemni potapljač, le ni tako zelo resen…

Torej, v soboto smo do 20 čez 8 čakali pred ferajnom, potem pa samo spremenili koordinate cilja in že šibali proti Grebenarju. Marko, Walter in jaz smo šli v Marijo, in sicer na malo daljši ogled, ker jaz še nisem bila »okol«, mokra pod slapom idr..

Idealna priložnost za sprobat moj nov podkombinezon in kombinezon. Na začetku je bil en črn, drug rdeč, na koncu je bil en še zmer črn, drug pa siv. Nič čudnega, če smo se pa plazili po glini. Ene parkrat sem skoraj ostala brez škornja, sicer pa glina, blato, voda, skratka idealno 🙂 Cel kup rovov, ki kar kličejo, da pogledaš, kaj je za ovinkom… V slapu ni bilo ravno veliko vode, tako da sem jo odnesla razmeroma dobro, če odštejemo vodo, katero je Walter zlival po meni 🙂

Moram priznat, da smo se kar dobro namigali v sicer uri in pol dolgem ogledu, je bilo pa vsekakor še veliko bolj zanimivo kot na klasičnem »turističnem« ogledu jame.

Super dopoldanska akcija polna smeha in norčij à la Zakrajšek, na katere se še vedno navajam 🙂

Tekom akcije smo sklenili tudi sledeče…od zdaj naprej članarino pobiramo takoj po izmenjavi osnovnih osebnih podatkov (ime, priimek, številka noge, število zazidljivih parcel, število zlatih zob).

Dijo, dijo 🙂