Akcija spet uspela, letos le zaradi slabega vremena malce pozno. Opažamo, da je vsako leto manj odvrženih smeti. To je dobra novica.

Bivši predsednik v akciji…

Nekateri odpadki so bili kar težko dostopni, a vedno je upanje, da boš našel še kaj vrednega…

Žal je pa vse bolj prazno kot ne…

Tole je pa LtH-jeva kartica, ključek za avtomat in podobca. Nekdo se ne  mora štamplat, ne more po kavo na avtomat, in kar je najhuje, Marijina podobca ga ne varuje več pred grehom in drugimi nevarnostimi. Pa še glava ga boli al pa še kaj druzga, ker so v ituiju tudi naklofeni in nalgesini. Revež lahko vse dobi nazaj pri vratarju LTH-ja.

Borba s strmino

Kuplunga – cela dva dela smo našli

Vse odpadke smo ustrezno ločili…

Reševanje plenic – veliki komadi so bli, uni za starejše….

pa težki, težki…veliko enga materiala je bilo notri, k sreči so bile dobro zalimane da ni kaj ven letelo.

Pa spet vse živo izpod Zamorca, celo obe nogavici in celi kozarci. Od Zamorca dol res tako nežno mečejo. V denarnici je bil celo 1 cent, no pa smo še tega pozabili vzet.

Tale stojnica pod mostom nas pa še čaka, plan je da jo dvignemo en dan popoldan.

Letošnja ekipa garačev…

Za nagrado smo pa dobili čevapčiče pri Valterju, turško kavo in še sladico, mmmmm. Aja pa še sarajevsko drino za povrh h kofetu. Od sile pridni smo bli, na koncu je pa še Župca prišel in po nekaj poskusih mu je le  uspelo da nas je stlačil na tole fotko.