Da še sem objavim dve novi jamici ki jih imata lanskoletna tečajnika sedaj za zrisat… da ne bosta kot nekateri ostali ki nikakor ne oddamo jam Sad

Torej dve novi luknji ki smo jih sicer obiskali že 25. maja in takrat ugotovili da nismo prvopristopniki – in še kasneje ugotovili da jami nista zrisani, tako da smo bili zopet malce boljše volje Smile

Tokratna ekipa je bila za naš ferjan zelo številčna – 5 nas je bilo… Najprej smo se spustili v globljo, kateri prejšnjič nismo prišli do dna…

Vhod

In hitro vsi dosegli dno… ampak tam bo še malo za razširit, nekaj prepiha je, razpoka tudi – torej se zopet odpira novo delovišče, kot da nimamo že dovolj odprtih in se jih nekako ne lotimo.

Obetajoča razpoka

Aljaž v elementu

Pogled v 30 metrco

Medtem ko smo mi merili sta Peter in Aljaž opremila drugo jamo tako da smo se samo prestavili… Smile Druga jama pa povsem druga slika, vse nekam podrto, razpokano… Karkoli primeš ostane v roki – Mr’tn je celo nekaj plezarije zganjal ampak ko se mu je blok naslonil na ramo in kasneje popeljal mimo jajc ni bil več navdušen nad tako idejo Smile

Vhod

Tudi to smo zmerili in se odpravili ven na toplo (jami sta kar mrzli), kjer sta nas Pero in Aljaž že čakala. Zaključek pa tokrat na Soriški planini.

(Skoraj) celotna ekipa dneva